Снимка Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blog Овен Старайте се малко повече да биете на очи:

...
Снимка Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blog Овен Старайте се малко повече да биете на очи:
Коментари Харесай

Стрелци - вашият любим човек днес ще има голяма нужда от подкрепата ви

Снимка Pexels

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

 

Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: интензивно общувайте и проявявайте самодейност в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с доста потребни връзки, без да полагате особени старания. Овните- предприемачи ще намерят нови сътрудници, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от персонален темперамент. Започващите през този ден връзки имат голям капацитет. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги кавги с обичания човек. Най-вероятна причина за споровете са неприятните навици, с които те не могат или не желаят да се разделят.

Телец

Днес на Вашия обичан човек няма да се хареса някое Ваше деяние или изявление, което неотложно ще докара до недоразумения и кавги, основател на които ще бъде, несъмнено, той. За да не се окажете потърпевшата страна, пригответе се да извършите голям брой взаимни отстъпки.
 

Близнаци

Днес ще бъдете очевидци на зрелището, по какъв начин Вашия обичан човек ще се чуди и пробва да се оправи с ваш общ проблем. При това Вие надали ще желаете да помогнете, а и да желаете, няма гаранция, че ще можете, даже това да е неотложно. За Вас най- основното е, да не се скарате със съвестта си.
 

Рак

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.
 

Лъв

Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..
 

Везни

Идеално време за артисти, музиканти и художници. Ако съумеете да избегнете отрицателните страсти в семействето и с възлюбените, както и да деянията въздържаност и правдивост при решение на финансовите въпроси, за вас може да възникант непредвидени настоятелен и сантиментални благоприятни условия.
 

Скорпион

Странностите, които стват във Вашето обграждане към този момент от много дълго време, повече не би трябвало да се пренебрегват, и затова през днешния ден отделете на това колкото се може повече внимание. За благополучие, Вие разполагате с задоволително време, с цел да се заемете напълно с тези неща, та по тази причина не се опитвайте да се оправдавате с изказванието, че имате доста работа. Отделете време (по опция през първата половина от деня), с цел да поговорите искрено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се опасявайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същина на нещата. По-късно единствено ще се радвате, че сте създали това.
 

Стрелец

Вашият обичан човек през днешния ден ще има огромна потребност тъкмо от поддръжката Ви.. Той дълго ще Ви споделя за своите проблеми или просто ще се постарае да бъде с Вас колкото се може повече време. Бъдете открити и доброжелателни и се постарайте да се настроите на неговата вълна.
 

Козирог

През този ден ще Ви бъде много мъчно да привлечете вниманието на противоположния пол, даже и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен тип е доста екстарвагантен и провокативен, напълно не може да се надявате на утвърждение и внимание...
 

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.
 

Риби

Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР